قهوه

قهوه ترک

قهوه ترک چیست ؟

قهوه ترک

قهوه ترک چیست ؟

برای سرو قهوه ترک از دانه برشت شده قهوه و پودر قهوه ترک استفاده میکنند که آن را در قهوه جوش مخصوص و محلی خود به نام جذوه گذاشته و میجوشانند این نوع قهوه بسیار محبوب است و برای طعم دادن به آن معمولا از شکر استفاده میکنند .

توجه فرمایید که قهوه ترک یک روش تهیه قهوه است و در ترکیه دانه و گیاه قهوه کشت نمیشود و به خاطر علاقه ترکان عثمانی به این نوع سرو قهوه آن را قهوه ترک می نامند .

رسوم و سنت های قهوه ترک اصل

رسوم و سنت های قهوه ترک اصل
قهوه ترک
قهوه ترک

قهوه ترک اصل نه تنها بخشی از روزمرگی مردم ترکیه محسوب میشود بلکه بخشی از آیین ازدواج آنان نیز محسوب میشود . در مراسم عروس باید قهوه ترک آماده و سرو کند و معمولا برای شناخت شخصیت داماد عروس در فنجان آن به جای شکر نمک میریزد تا وا کنش او را ببیند و اگر داماد واکنش خاصی نشان نداد عروس میفهمد که داماد فرد شکیبا و صبوری است.

نحوه درست کردن قهوه ترک اصل

نحوه درست کردن قهوه ترک اصل

برای تهییه قهوه ترک ابتدا دانه ها را به ریز ترین حالت تبدیل میکنیم مهم نیست که از چه نوع دانه قهوه ای استفاده میکنید

 در کل درست کردن قهوه ترک با فرو کردن دانه آسیاب شده قهوه در آب بسیار گرم است و باید حواسمان به زمان نیز باشد تا طعم مطبوع حاصل شود .

برای هر فنجان آب یک یا دو قاشق قهوه لازم است و قهوه و شکر را بعدا به آب اضافه میکنند .

در ترکیه چهار نوع شیرینی اصلی وجود دارد که شامل ساده بدون شکر و آز شکرلی کم شکر و ارتا شکرلی و چک شکرلی که بیشترین شکر را دارد.

باید قهوه و شکر را به آب اضافه کرد و شکر را با قاشق حل کرد و سپس قهوه جوش را روی حرارت ملایم گذاشت اگر رو حرارت تند بگذاریم به سرعت قهوه جوش می آید و دانه های قهوه طعم خود را به آب نمیدهند و قهوه حاصله با کیفیت نخواهد بود.

بعد از این مرحله قهوه را به هم نمی زنیم و بلافاصله پس از به جوش آمده قهوه را از روی حرارت برداشته و بعد از مدت کوتاهی دوباره گرم میکنند این فرایند دو تا سه بار تکرار میشود تا قهوه را به درون فنجان بریزند .

قهوه ترکی خوب کپوک رویش دارد و طعم خوبی دارد. تفاوت قهوه ترکی شنی با قهوه معمولی این است که روی شن داغ قرار میگیرد.

معمولا قهوه داغ را با آب سرد سرو میکنند تا اصطلاحا دهان تازه شود و طعم قهوه بهتر سرو شود .

برای خرید عمده قهوه ترک از شرکت پدر قهوه ایران به ما در واتس آپ پیام دهید.

جذوه

جذوه

جذوه (به عربی جذوة ، به ترکی عثمانی : جذوه) و با نام ایبریک نیز شناخته می شود نوعی قهوه جوش برای آماده سازی قهوه به روش ترکی میباشد لازم است بدانید بدنه آن از فولاد ضد زنگ ، برنج ، مس ساخته شده است . این ظرف دارای دسته بلند میباشد که باعث میشود دست قهوه چی نسوزد و باریکی دهان جذوه سبب تشکیل کف روی قهوه می شود .

معنی تحت الفظی جذوه تکه چوب مشتعل می باشد.

خرید قهوه ترک کافه نود: توضیحات محصول

  1. نوع محصول: قهوه ترک اصیل با آسیاب بسیار ریز، مناسب برای تهیه قهوه سنتی.
  2. عطر و طعم: عطر غنی و ماندگار با طعمی متعادل و ملایم.
  3. نوع دانه: تهیه‌شده از دانه‌های باکیفیت عربیکا و روبوستا.
  4. کاربرد: مناسب برای تهیه قهوه ترک در جذوه یا قهوه‌جوش سنتی.
  5. کیفیت: فرآوری‌شده با بالاترین استانداردها برای حفظ عطر و تازگی.
  6. بسته‌بندی: کاملاً بهداشتی و مناسب برای حفظ کیفیت قهوه.
  7. ویژگی خاص: کف مناسب و طعم اصیل قهوه ترک.
  8. مناسب برای: مصارف خانگی، کافه‌ها و رستوران‌ها.
  9. مزایا: طعم و عطر سنتی، مناسب برای علاقه‌مندان به قهوه‌های کلاسیک.
  10. پیشنهاد: انتخابی ایده‌آل برای دوستداران قهوه ترک باکیفیت و اصیل.

مبنع : https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87_%D8%AA%D8%B1%DA%A9

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *